Onze praktijk

Orthodontiepraktijk Westland is een moderne orthodontie praktijk waar we ons richten op het bieden van de best mogelijke zorg voor onze patiënten. In onze praktijk zijn we gespecialiseerd in het creëren van gezonde en mooie gebitten door middel van hoogwaardige behandelingen. De praktijk is gevestigd in Naaldwijk en we bedienen patiënten uit de regio en daarbuiten. Wil je weten wat orthodontie nog meer inhoudt? Dan verwijzen we u graag naar de Informed Consent

Klik hier voor de Informed Consent

Onze praktijk beschikt over de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg krijgen. Het team van orthodontisten en tandheelkundige professionals is hoogopgeleid en heeft jarenlange ervaring in het vakgebied. We hechten veel waarde aan het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de orthodontie, zodat we onze patiënten altijd de meest geavanceerde behandelingen kunnen bieden.

Klik hier voor onze behandelingen

 

Sfeer

Gezellig :) en professioneel

Ons team is ontzettend gemotiveerd om jou te begeleiden naar je mooiste lach en ervoor te zorgen dat je je altijd bij ons op je gemak voelt. We onderscheiden ons door goed te luisteren en rekening te houden met persoonlijke wensen en laten daarbij iedereen in hun waarde.

Het mooiste van ons vakgebied is om een patiënt tijdens de laatste afspraak met een perfect gebit en een grote glimlach te zien vertrekken.

Plan een eerste consult
Efficiënt

Kort mogelijke behandelingen

We streven ernaar een behandeling zo efficiënt mogelijk uit te voeren en zo kort mogelijk te laten duren. Uiteindelijk bepaalt de natuur voor een belangrijk deel het tempo van tandverplaatsing. Het kost daarom tijd en geduld om een stabiel eindresultaat te verkrijgen. De totale behandeling duurt meestal één tot drie jaar en is afhankelijk van:

  • de te corrigeren afwijking;
  • de groei en ontwikkeling van het gebit; en
  • de medewerking van de patiënt.
“Ons team zorgt ervoor dat je je altijd bij ons op je gemak voelt.“
Blanca Cabrera López
Kwaliteit

Speciale technieken en geavanceerde materialen

Bij Orthodontiepraktijk Westland bieden we een hoge kwaliteit dankzij de inzet van speciale technieken en de meest geavanceerde materialen. Tijdens de intake en de planbespreking vertellen we je over de technieken en materialen die we voor jouw behandeltraject gebruiken. Onze aanpak is uniek en wordt in de wijde regio bijzonder gewaardeerd.

Bekijk onze beugels
Ontwikkeling

Intensieve samenwerking met specialisten

Met onze andere praktijken: Ortho Barendrecht en Ortho Spijkenisse hebben we één missie: het creëren van een aantrekkelijke lach bij iedere patiënt. Onze assistentes en orthodontisten werken nauw samen over de drie praktijken om iedere patiënt met een prachtig gebit naar huis te zien gaan.

Onze specialisten

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Maak een afspraak