Ons team

Ons team

Orthodontiepraktijk Westland behandelt al vanaf 1988 patiënten. Sinds die tijd is de praktijk vooral bekend geworden om de professionele, deskundige en resultaatgerichte aanpak en de prettige sfeer in de praktijk. Dit is niet alleen een gevolg van de individuele kwaliteiten van elk personeelslid, ook de organisatie binnen de praktijk is geheel afgestemd op resultaat en op een vriendelijke en persoonlijke behandeling van elke patiënt.

Het team stelt zich graag aan u voor:

Snel naar

Amanda

Amanda

Amanda, orthodontie assistente.  Met veel plezier werkzaam vanaf maart 2010. "Ik vind het leuk als iedereen met een stralende lach en tevreden naar buiten gaat".

Andrea

Andrea

Andrea, orthodontie assistente, werkzaam vanaf november 2008. "De samenwerking met de orthodontist, werken met een team, creativiteit en afwisseling maakt het werk leuk."

Corinne

Corinne

Corinne, orthodontie assistente, werkzaam vanaf februari 1992. "Ik werk al vele jaren in dit gezellig team van collega's. Het is heel fijn om de blije gezichten te zien (met mooie rechte tanden) aan het einde van de behandeling."

Ellen

Ellen

Ellen, orthodontie assistente, werkzaam vanaf juni 1999. "Door de afwisseling van werkzaamheden en het contact met mensen werk ik hier al jaren met plezier."

Ivonne

Ivonne

Ivonne, mondhygiëniste, werkzaam vanaf juli 1992. "De onbevangenheid van de pubers en de dankbaarheid van een stralende glimlach geeft mij energie en plezier in mijn werk."

Jessica

Jessica

Jessica, orthodontie assistente, werkzaam vanaf mei 2007. "Na 10 jaar is er nog geen dag hetzelfde geweest, het leuke van het werk vind ik dat je veel met je handen werkt maar ook met patiënten in een geweldige leeftijdscategorie."

Larissa

Larissa

Larissa, orthodontie assistente, werkzaam vanaf april 2010. "Het werk is heel afwisselend, van uitleg geven tot beugels plaatsen, elke dag is anders. We zorgen er met elkaar voor dat de patiënten lachend de deur uit gaan!"

Manon

Manon

Manon, orthodontie assistente, werkzaam vanaf april 2017. "Ik vind het belangrijk dat mensen blij kunnen zijn met een mooi gebit en dat ik daar een bijdrage aan kan leveren."

Mariƫlle

Mariƫlle

Mariëlle, orthodontie assistente, werkzaam vanaf juni 2016. "Ik vind het leuk om vooral met jonge patiënten te werken, de mooiste beloning is de stralende lach als de actieve behandeling ten einde is."

Marije

Marije

Marije, orthodontie assistente, werkzaam vanaf februari 2012. "Een gezellig team van collega's en het afwisselende werk maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. Het mooiste vind ik het resultaat: een stralende lach!"

Marja

Marja

Marja, orthodontie assistente, werkzaam vanaf maart 2017 en van 1991 tot 1994 als balieassistente. "Een patiënt op zijn of haar gemak stellen zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Mirjam

Mirjam

Mirjam, praktijkmanager, werkzaam vanaf november 2005. "Het is een sport om alles in en om de praktijk op rolletjes te laten verlopen. Bij problemen of klachten ben ik het eerste aanspreekpunt."

Natasja

Natasja

Natasja, secretaresse, werkzaam vanaf februari 1998. "Het contact met patiënten, collega's en orthodontist zorgt ervoor dat het een hele afwisselende baan is en ik met plezier naar mijn werk ga."

Herman

Herman

Herman Verbeek, orthodontist. "Na mijn studie tandheelkunde en opleiding tot orthodontist, heb ik in de loop der jaren vele Westlandse patiënten mogen behandelen. Ik vind het leuk om dagelijks zelf actief met mijn vak bezig te zijn."