Ons team

Ons team

Orthodontiepraktijk Westland behandelt al vanaf 1988 patiënten. Sinds die tijd is de praktijk vooral bekend geworden om de professionele, deskundige en resultaatgerichte aanpak en de prettige sfeer in de praktijk. Dit is niet alleen een gevolg van de individuele kwaliteiten van elk personeelslid, ook de organisatie binnen de praktijk is geheel afgestemd op resultaat en op een vriendelijke en persoonlijke behandeling van elke patiënt.

Het team stelt zich graag aan u voor:

Snel naar

Amanda

Amanda

Amanda, orthodontie assistente.  Met veel plezier werkzaam vanaf maart 2010. "Ik vind het leuk als iedereen met een stralende lach en tevreden naar buiten gaat".

Andrea

Andrea

Andrea, orthodontie assistente, werkzaam vanaf november 2008. "De samenwerking met de orthodontist, werken met een team, creativiteit en afwisseling maakt het werk leuk."

Corinne

Corinne

Corinne, orthodontie assistente, werkzaam vanaf februari 1992. "Ik werk al vele jaren in dit gezellig team van collega's. Het is heel fijn om de blije gezichten te zien (met mooie rechte tanden) aan het einde van de behandeling."

Jessica

Jessica

Jessica, orthodontie assistente, werkzaam vanaf mei 2007. "Na 10 jaar is er nog geen dag hetzelfde geweest, het leuke van het werk vind ik dat je veel met je handen werkt maar ook met patiënten in een geweldige leeftijdscategorie."

Mariƫlle

Mariƫlle

Mariëlle, orthodontie assistente, werkzaam vanaf juni 2016. "Ik vind het leuk om vooral met jonge patiënten te werken, de mooiste beloning is de stralende lach als de actieve behandeling ten einde is."

Marja

Marja

Marja, orthodontie assistente, werkzaam vanaf maart 2017 en van 1991 tot 1994 als balieassistente. "Een patiënt op zijn of haar gemak stellen zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Natasja

Natasja

Natasja, secretaresse, werkzaam vanaf februari 1998. "Het contact met patiënten, collega's en orthodontist zorgt ervoor dat het een hele afwisselende baan is en ik met plezier naar mijn werk ga."